Content writing

Bästa Copy & innehållsskapande tjänster

Vi använder krafterna som kommer från orden, skräddarsyr dem, så de passar ert ändamål och låter dem måla upp innehållsrika bilder av era roller, tjänster eller produkter.

Med ett team av olika modersmåls författare med gemensamt över 10 års erfarenhet. 8 000+ artiklar och ca 1,5 miljoner ord för 500+ kunder i mer än 20 länder.

Garanterar vi 100% tillfredsställelse i artiklarna vi skriver åt dig och vi garanterar obegränsade revisionser, tills du blir nöjd. (inom rimliga gränser)

Vad för nytta Content writing
har för ditt företag

Webbplatsinnehåll

Vi producerar innehåll för din blogg, artiklar, landingssidor eller e-postmeddelanden... kort sagt, inom alla områden som är nödvändiga för ditt företag, på sätt som är intressanta och helt återspeglar dig.

Produktrecensioner

Har du en e-handelssida eller säljer du produkter på marknadsplatser som Amazon? Stick ut med recensioner som skiljer dig från andra konkurrenter som säljer samma produkt som du.

Försäljningskopia

Få den högsta avkastningen från dina annonskampanjer med engagerande annonsrubriker och beskrivningar. Fånga personer med uppmaningar att köpa eller kontakta dig.
Vad som ingår i

Tjänsten

SEO-strategi

Stark SEO-strategi med den bästa innehålls undersökning för ditt företag.

Bloggartiklar

"Content är king". Öka din ranking med spjutspets-innehåll.

Produkttext

Ledande försäljning med de bästa produktbeskrivningarna och korrekta kontaktpunkter för dina produkter.

Kreativt innehåll

Ligg före dina konkurrenter och förbättra din ranking med kreativt innehåll.

Produktrecension

Förbättra dina kundrelationer med de bästa produktrecensionerna.

Mail

Få maximal konvertering från dina e-postutskick med bättre rubriker och innehåll.
Boka konsultation

Frequently Asked Questions

Hur vet jag att ni levererar bra kvalitet på innehållet ni skapar?

Vi har ett team av begåvade och erfarna innehåll skribenter med bred erfarenhet från bland annat litteratur, teknik, marknadsföring, journalistik och kommunikation, företagsledning, etc.
Vi vill erbjuda dig väl undersökt, välformulerat och högt värdefullt innehåll. Skulle du inte vara nöjd så skriver vi om det utan extra kostnad åt dig (inom rimliga gränser, så klart!)

Vilka branscher vänder sig JJ Media till?

På JJ Media har vi innehålls skribenter som är experter på olika ämnen och ämnen och har en djupgående kunskap om olika branscher terminologier, vilket gör det möjligt för oss att tillgodose olika bransch vertikaler som e-handel, utbildning, IT, fastigheter, hälsovård, turism med flera.

Måste jag göra en förskottsbetalning?

Ja, vi kommer att begära att du betalar 70 procent av priset i förskott och resterande efter leverans.

Vad händer om jag avbryter mitt projekt halvvägs?

Vi har full förståelse för att ditt företags behov ibland förändras. Om du bryter avtalet innan leveransen så behöver du inte betala de resterande av betalningen. Vi vill gärna återuppta projektet där vi lämnade det när du är redo att starta igen.

Tillhandahåller ni tjänster för uppdatering av innehåll/omskrivning av innehåll?

Ja det gör vi. Vi vet vikten av nytt innehåll för att attrahera sökrobotar och kunder, och därför erbjuder vi även tjänster för innehållsuppdatering.

Jag vill att innehållet på min webbplats uppdateras regelbundet. Har ni någon abonnemangstjänst på skrivande?

Ja, vi abonnemang på Content & copy skapande. Vi vill alltid skapa & behålla en långsiktig relation med våra kunder och ta hand om deras innehållskrav.

Tar du extra betalt för revisioner? Kommer det att finnas några dolda kostnader?

NEJ vi debiterar inte extra för mindre ändringar och det kommer inga dolda kostnader. Våra redaktörer ser till att du får en korrekt och felfri kopia i det format och den stil som du anger. Vi kommer att se till att nyckelorden används i rätt proportion och sätt, och alla andra specifikationer som du tillhandahåller tas om hand. Vi skickar filen för din feedback och om du vill att vi reviderar hjälper vi dig gärna. Vi kommer dock inte att skriva om beställningen helt.

Kommer innehållet att vara original?

Ja absolut. Vi garanterar dig ett 100 % unikt innehåll.

Kan jag ändra, formatera om eller distribuera skrivningarna som du tillhandahållit?

Jo det kan du. Vi arbetar som spökskrivare åt dig. När vi är klara med innehållet kommer vi att överlämna det till dig tillsammans med upphovsrätten. Du kan publicera, distribuera, sälja vidare din artikel på vilket sätt du anser nödvändigt. Men vi kan be referenser om vårt utförda arbete i framtiden.

Är sökordsanalys en del av ert innehåll skrivande paket?

Vi tror på att erbjuda specifika tjänster, det är därför vi har en dedikerad SEO- och online marknadsföringsavdelning för att hjälpa dig med sökordsanalys. skicka gärna in en offertförfrågan för det.

Kommer innehållet att vara SEO-vänligt?

Ja, det blir det. Våra skribenter kommer att skapa en nyckelord rik kopia åt dig utan att försämra kvaliteten på innehållet. Vi kan hjälpa dig att öka en mindre trafik strömning till betydligt fler med hjälp av att vi skriver innehållsrik text med relevanta nyckelord.

Referenser

 • Vi har använt JJ ​​Medias tjänster i snart 10 år! De är alltid lyhörda och ger oss alltid det stöd vi behöver! De svarar också väldigt snabbt när vi behöver ändra något.

  t. 01

 • Jag kan varmt rekommendera JJ Media att ta hand om din hemsida, de kan anpassa sig efter dina behov och är väldigt kreativa och tålmodiga. De ser alltid till att jag är nöjd.

  t. 02

  Anne Kekäle

  www.artisanne.se

Kontakt

Vill du boosta din online närvaro?
Kontakta oss så hjälper vi dig
E-mail:
hello@jj-media.se
Social Media:

  pencilspell-checkdiamond
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram